fbpx
E Fundit

Biologji

Përgatitje për provimin e Fizikës – Matura Shtetërore

12 vite.com ka përgatitur një seri materialesh ndihmëse në lëndën e Fizikës të cilat përfshijnë shpjegime, ilustrime, ushtrime dhe përmbledhje të të gjitha koncepteve kryesore të zhvilluara në shkollën e mesme.   Nr Tema 1 Lëvizja drejtvizore & Rënia e lirë (6 ushtrime) 2.1 Dinamika, PJESA E PARË (6 ushtrime) 2.2 Dinamika, PJESA E DYTË (10 ushtrime) 3 Puna dhe …

Lexo më shumë »

Përgatitje për provimin e Biologjisë – Matura Shtetërore

Përgatitje për provimin e Biologjisë - Matura Shtetërore

12 vite.com ka përgatitur një seri materialesh ndihmëse në lëndën e Biologjisë të cilat përfshijnë shpjegime, ilustrime, ushtrime dhe përmbledhje të të gjitha koncepteve kryesore të zhvilluara në shkollën e mesme. Nr Tema 1 Makromolekulat dhe lëndët ushqyese 2 ADN, ARN dhe ATP 3 Aparati tretës dhe makromolekulat 4 Gjallesat prokariote dhe eukariote 5 Mejoza dhe Mitoza 6 Kodi Gjenetik …

Lexo më shumë »

8. Sistemi nervor dhe ai hormonal | Biologjia për Maturën Shtetërore

Ky është një material shpjegues dhe ilustrues rreth temës:  “Sistemi nervor dhe ai hormonal”. ➯Kliko këtu për gjitha temat: Biologjia për Maturën Shtetërore. ➯Kliko këtu për të punuar me provimet ndër vite: Provimet ndër vite Biologji Përgatitur nga 12vite.com Nëntemat që trajtohen në këtë material: 8.1 Hormonet dhe sistemi hormonal 8.2 Sistemi nervor 8.3 Truri

Lexo më shumë »

7. Trashëgimia – Ligjet e Mendelit, Gjenet, Grupet e Gjakut | Biologjia për Maturën Shtetërore

7. Trashëgimia - Ligjet e Mendelit, Gjenet, Grupet e Gjakut | Biologjia për Maturën Shtetërore

Ky është një material shpjegues dhe ilustrues rreth temës:  “Trashëgimia – Ligjet e Mendelit, Gjenet, Grupet e Gjakut”. ➯Kliko këtu për gjitha temat: Biologjia për Maturën Shtetërore. ➯Kliko këtu për të punuar me provimet ndër vite: Provimet ndër vite Biologji Përgatitur nga 12vite.com Nëntemat që trajtohen në këtë material: 7.1 Trashëgimia autosomike dhe seksuale 7.2 Ligjet e Mendelit 7.3 Gjenet …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)