fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Listat e fituesve Universiteti Korcës, “Fan Noli” 2018-2019

Ketu do të gjeni Listat e fituesve Universiteti Korcës, “Fan Noli” 2018 – 2019 të Fazës së Parë, Raundi i Dytë dhe i Parë për çdo degë të këtij universiteti.

Çdo nxënës sipër vijës së kuqe është fitues.
Për tu regjistruar në këto degë duhet të paraqiteni në sekretarinë mësimore në datën 27 dhe 28 Shtator me dokumentacionin e regjistrimit të cilin e gjeni këtu: Kliko për të parë dokumentacionin

RAUNDI I DYTE

Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë

Fakulteti i Ekonomisë

Fakulteti i Bujqësisë

Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane

RAUNDI I PARE

Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë

 

Fakulteti i Ekonomisë

 

Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane

 

Fakulteti i Bujqësisë

Shihni dhe

3. Valenca, Potenciali i jonizimit, Afria për elektronin dhe Elektronegativiteti – Teori, Formula dhe Ushtrime të Zgjidhura | Fizika për Maturën Shtetërore

Valenca Valencë quajmë aftësinë e një atomi për të formuar lidhje kimike me atomet e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)