fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Notat e provimeve – Matura Shtetërore 2020

Më poshtë do të gjeni notat për çdo provim.

Shënim: Sapo të dalin notat për secilën lëndë do të ngjyrosen me blu.

  1. Gjuhë e Huaj – Notat
  2. Gjuhë Shqipe dhe Letërsi – Notat
  3. Matematikë – Notat
  4. Lëndë me zgjedhje – Notat

Kliko këtu për të parë testet dhe përgjigjet e sakta
Kliko këtu për të parë konvertimin e pikëve në nota

Shihni dhe

matura shteterore 2020

Konvertimi i pikëve në nota – Matura Shtetërore 2020

Më poshtë do të gjeni konvertimin e pikëve në nota. (nota e shkallëzuar) Kliko këtu …

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)