fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Listat e fituesve Universiteti i Durrësit, “Aleksandër Moisiu” 2018-2019

Ketu do të gjeni Listat e fituesve Universiteti i Durrësit, “Aleksandër Moisiu” 2018 – 2019 të Fazës së Parë, Raundi i Dyte dhe i Parë për çdo degë të këtij universiteti.

Çdo nxënës sipër vijës së kuqe është fitues.
Për tu regjistruar në këto degë duhet të paraqiteni në sekretarinë mësimore në datën 27 dhe 28 shtator me dokumentacionin e regjistrimit të cilin e gjeni këtu: Kliko për të parë dokumentacionin

Shenim: Listat jane ne formatin e excel, per te pare listen shikoni faqen e dyte te cdo dokumenti, (sheet 1)

RAUNDI I DYTE

Fakulteti i Edukimit

Fakulteti i Biznesit

Fakulteti i Shkencave Politike-Juridike

Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit

Fakulteti i Studimeve Profesionale

Fakulteti i Studimeve të Integruara me Praktikën

 

 

RAUNDI I PARE

 • Fakulteti i Edukimit
 1. Filozofi Sociologji
 2. Gjuhë Angleze
 3. Gjuhë Gjermane dhe Angleze
 4. Gjuhë Letërsi Anglisht
 5. Mësuesi për Arsim Fillor
 6. Mësuesi për Arsim Parashkollor
 7. Psikologji
 • Fakulteti  i Biznesit
 1. Administrim Biznes
 2. Bankë Financë
 3. Komunikim dhe Marketing Digjital
 4. Menaxhim Marketing
 5. Menaxhim Turizëm Arkeologjik
 6. Menaxhim Turizëm Kulturor
 7. Menaxhim Hotel Restorant
 8. Shkenca Ekonomike

 

Shihni dhe

3. Valenca, Potenciali i jonizimit, Afria për elektronin dhe Elektronegativiteti – Teori, Formula dhe Ushtrime të Zgjidhura | Fizika për Maturën Shtetërore

Valenca Valencë quajmë aftësinë e një atomi për të formuar lidhje kimike me atomet e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)