fbpx
E Fundit

Matura Shteterore 2020

Konvertimi i pikëve në nota – Matura Shtetërore 2020

matura shteterore 2020

Më poshtë do të gjeni konvertimin e pikëve në nota. (nota e shkallëzuar) Kliko këtu për të parë notat Konvertimi për provimin e Gjuhës së Huaj dhe Matematikës. Për konvertimin e pikëve të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, vlen tabela e dytë. Pikët Nota  Pikët Nota  Pikët Nota 0-14 4 30 6.63 46 8.63 15 4.5 31 6.75 47 8.75 16 …

Lexo më shumë »

Notat e provimeve – Matura Shtetërore 2020

matura shteterore 2020

Më poshtë do të gjeni notat për çdo provim. Shënim: Sapo të dalin notat për secilën lëndë do të ngjyrosen me blu. Gjuhë e Huaj – Notat Gjuhë Shqipe dhe Letërsi – Notat Matematikë – Notat Lëndë me zgjedhje – Notat Kliko këtu për të parë testet dhe përgjigjet e sakta Kliko këtu për të parë konvertimin e pikëve në …

Lexo më shumë »

Testet dhe Përgjigjet e sakta: Lëndët me Zgjedhje, Gjuhë e Huaj, Matematikë, Gjuhë Shqipe dhe Letërsi

Më poshtë gjeni të listuara të gjitha testet me përgjigjet e sakta të cilat janë publikuar nga QSHA. Klikoni mbi to për të parë testin përkatës: Lëndët me zgjedhje Biologji Ekonomi Fizike Kimi Qytetari – Psikologji Sociologji – Filozofi Histori Gjeografi   Gjuhë e Huaj Gjuhë Angleze Gjuhë Franceze Gjuhë Italiane Gjuhë Gjermane Gjuhë Ruse Gjuhë Shqipe dhe Letërsi Matematikë

Lexo më shumë »

Përgatitje për provimin e Fizikës – Matura Shtetërore

12 vite.com ka përgatitur një seri materialesh ndihmëse në lëndën e Fizikës të cilat përfshijnë shpjegime, ilustrime, ushtrime dhe përmbledhje të të gjitha koncepteve kryesore të zhvilluara në shkollën e mesme.   Nr Tema 1 Lëvizja drejtvizore & Rënia e lirë (6 ushtrime) 2.1 Dinamika, PJESA E PARË (6 ushtrime) 2.2 Dinamika, PJESA E DYTË (10 ushtrime) 3 Puna dhe …

Lexo më shumë »

Njoftimi i QSHA në lidhje me vendimet për testin e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë

matura shteterore 2020

NJOFTIM I QENDRËS SË SHËRBIMEVE ARSIMORE (QSHA) Ditën e djeshme, në Qendrën e Shërbimeve Arsimore (QSHA), u zhvillua një takim, ku ishin të ftuar të gjithë të interesuarit, për të diskutuar mbi pretendimet e ngritura nga maturantët, lidhur me testin e Maturës Shtetërore të Gjuhës shqipe dhe letërsisë. Në këtë takim morën pjesë përfaqësues të MASR, QSHA, DPAP, KOMSH, si …

Lexo më shumë »

Përgatitje për provimin e Biologjisë – Matura Shtetërore

Përgatitje për provimin e Biologjisë - Matura Shtetërore

12 vite.com ka përgatitur një seri materialesh ndihmëse në lëndën e Biologjisë të cilat përfshijnë shpjegime, ilustrime, ushtrime dhe përmbledhje të të gjitha koncepteve kryesore të zhvilluara në shkollën e mesme. Nr Tema 1 Makromolekulat dhe lëndët ushqyese 2 ADN, ARN dhe ATP 3 Aparati tretës dhe makromolekulat 4 Gjallesat prokariote dhe eukariote 5 Mejoza dhe Mitoza 6 Kodi Gjenetik …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)