fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Testet dhe Përgjigjet e sakta: Lëndët me Zgjedhje, Gjuhë e Huaj, Matematikë, Gjuhë Shqipe dhe Letërsi

Më poshtë gjeni të listuara të gjitha testet me përgjigjet e sakta të cilat janë publikuar nga QSHA. Klikoni mbi to për të parë testin përkatës:

Lëndët me zgjedhje
Biologji
Ekonomi
Fizike
Kimi
Qytetari – Psikologji
Sociologji – Filozofi
Histori
Gjeografi

 

Gjuhë e Huaj
Gjuhë Angleze
Gjuhë Franceze
Gjuhë Italiane
Gjuhë Gjermane
Gjuhë Ruse
Gjuhë Shqipe dhe Letërsi
Matematikë

Shihni dhe

matura shteterore 2020

Konvertimi i pikëve në nota – Matura Shtetërore 2020

Më poshtë do të gjeni konvertimin e pikëve në nota. (nota e shkallëzuar) Kliko këtu …

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)