fbpx
E Fundit

Listat e fituesve

Lista e plotë e fituesve – Universiteti i Tiranës, 2018 – 2019

Universiteti i Tiranës ka publikuar të gjitha listat paraprake të fituesve të Fazës së Parë, Raundi i Tretë, Dyte dhe i Parë për vitin akademik 2018 – 2019. Në tabelën e mëposhtme do të gjeni të gjitha listat e degëve sipas fakulteteve përkatëse. Fakulteti i Shkencave të Natyrës Listat e të gjitha degëve Fakulteti i Shkencave Sociale Listat e të …

Lexo më shumë »

Listat e fituesve Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës 2018 – 2019

llogaritesi i pikeve 12vite.com

Mëposhtë do të gjeni Listat e fituesve Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë Universiteti i Tiranës 2018 – 2019 të Fazës së Parë, Raundi i Tretë, i Dyte dhe i Parë për çdo degë të këtij fakulteti. Çdo nxënës sipër vijës së kuqe, është fitues. Për tu regjistruar në këto degë duhet të paraqiteni në sekretarinë mësimore me faturen per arketim dhe dokumentacionin …

Lexo më shumë »

Listat e fituesve – Universiteti Politeknik i Tiranës 2018-2019

Universiteti Politeknik i Tiranes

Ketu do të gjeni Listat e fituesve Universiteti Politeknik i Tiranës 2018 – 2019 të Fazës së Parë, Raundi i Tretë, Dytë dhe i Parë për çdo degë të këtij universiteti. Çdo nxënës sipër vijës së kuqe është fitues. Për tu regjistruar në këto degë duhet të paraqiteni në sekretarinë mësimore në orën 8:00 – 16:00 me dokumentacionin e regjistrimit …

Lexo më shumë »

Listat e fituesve Universiteti i Mjekësisë Tiranë, 2018 – 2019

fituesit mjekesia 12vite.com

Mëposhtë do të gjeni Listat e fituesve Universiteti i Mjekësisë Tiranë 2018 – 2019 të Fazës së Parë, Raundi i Dytë dhe i Parë për çdo degë të këtij universiteti. Çdo nxënës sipër vijës së kuqe është fitues. Për tu regjistruar në këto degë duhet të paraqiteni në sekretarinë mësimore në orën 8:00 – 16:00 me dokumentacionin e regjistrimit të …

Lexo më shumë »

Listat e fituesve Universiteti Bujqësor i Tiranës, 2018-2019

Universiteti Bujqësor i Tiranes - 12vite.com

Ketu do të gjeni Listat e fituesve Universiteti Bujqësor i Tiranës 2018 – 2019 të Fazës së Parë, Raundi i Dyte dhe i Parë për çdo degë të këtij universiteti. Çdo nxënës sipër vijës së kuqe është fitues. Për tu regjistruar në këto degë duhet të paraqiteni në sekretarinë mësimore në datën 27 dhe 28 gusht me dokumentacionin e regjistrimit …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)