fbpx
E Fundit

Arkitekturë Kompiuteri

Mikroprocesori IVY dhe SANDY Bridge – Arkitekture Kompiuteri dhe Informatike

Projekt ne lenden e arkitektures kompiuterike dhe informatikes mbi procesoret ivy dhe sandy bridge. Mikroprocesori eshte pjesa kryesore e kompiuterit.

Ky projekt ka ne qender te tij dy gjenerata mikroprocesoresh. Mikroprocesori eshte pjesa kryesore e kompiuterit. Prandaj ne kete projekt shqyrtohen karakteristikat e tij. Mikroprocesori eshte nje pajisje fare e vogel. Detyrat e tij jane te shumta. Ato fillojne nga krijimi nga nderlidhja qe duhet te beje mes pjeseve te kompiuterit, deri tek zgjidhja e problemeve. Procesoret Ivy dhe Sandy …

Lexo më shumë »

Karakteristikat e Mikroprocesorit – Arkitekture Kompiuteri dhe Informatike

Projekt per mikroprocesoret. Lenda informatike dhe arkitekture kompiuteri. Karakteristikat e mikroprocesorit.

Ky eshte nje projekt ne lenden e arkitektures kompiuterike dhe informatikes. Qendra e projektit eshte mikroprocesori. Aty dallohen karakteristikat e tij. Fillimisht projekti permban perkufizimin e mikroprocesorit. Me pas tregon se si ka evoluar mikroprocesori deri ne ditet e sotme. Materialet e nevojshme jane marre nga Google dhe Wikipedia. Keto materiale me pas jane perkthyer manualisht. Projekti eshte kendveshtrim i nxenesit …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)