fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Listat e fituesve Universiteti i Mjekësisë Tiranë, 2018 – 2019

Mëposhtë do të gjeni Listat e fituesve Universiteti i Mjekësisë Tiranë 2018 – 2019 të Fazës së Parë, Raundi i Dytë dhe i Parë për çdo degë të këtij universiteti.

Çdo nxënës sipër vijës së kuqe është fitues.
Për tu regjistruar në këto degë duhet të paraqiteni në sekretarinë mësimore në orën 8:00 – 16:00 me dokumentacionin e regjistrimit të cilin e gjeni këtu: Kliko për të parë dokumentacionin 

RAUNDI I TRETË

Degët Listat
Mjekesi e pergjithshme
Farmaci
Stomatologji Lista e fituesve, Stomatologji
Infermieri e Përgjithshme Lista e fituesve, Infermieri
Higjenist Dentar Lista e fituesve, Higjenist
Teknikë Laboratori Lista e fituesve, Teknikë
Fizioterapi Lista e fituesve, Fizioterapi
Mami
Logopedi Lista e fituesve, Logopedi
Shëndet Publik Lista e fituesve, Shëndet Publik
Teknikë Imazherie Lista e fituesve, Imazheri
Teknik Dentar Lista e fituesve, Dentar

 

RAUNDI I DYTE

Degët Listat
Mjekesi e pergjithshme Lista e fituesve, Mjekësi
Farmaci Lista e fituesve, Farmaci
Stomatologji Lista e fituesve, Stomatologji
Infermieri e Përgjithshme Lista e fituesve, Infermieri
Higjenist Dentar Lista e fituesve, Higjenist
Teknikë Laboratori Lista e fituesve, Teknikë
Fizioterapi Lista e fituesve, Fizioterapi
Mami Lista e fituesve, Mami
Logopedi Lista e fituesve, Logopedi
Shëndet Publik Lista e fituesve, Shëndet Publik
Teknikë Imazherie Lista e fituesve, Imazheri
Teknik Dentar Lista e fituesve, Dentar

 

 

RAUNDI I PARE

Degët Listat
Mjekesi e pergjithshme Lista e fituesve, Mjekësi
Farmaci Lista e fituesve, Farmaci
Stomatologji Lista e fituesve, Stomatologji
Infermieri e Përgjithshme Lista e fituesve, Infermieri
Higjenist Dentar Lista e fituesve, Higjenist
Teknikë Laboratori Lista e fituesve, Teknikë
Fizioterapi Lista e fituesve, Fizioterapi
Mami Lista e fituesve, Mami
Logopedi Lista e fituesve, Logopedi
Shëndet Publik Lista e fituesve, Shëndet Publik
Teknikë Imazherie Lista e fituesve, Imazheri
Teknik Dentar Lista e fituesve, Dentar

Shihni dhe

3. Valenca, Potenciali i jonizimit, Afria për elektronin dhe Elektronegativiteti – Teori, Formula dhe Ushtrime të Zgjidhura | Fizika për Maturën Shtetërore

Valenca Valencë quajmë aftësinë e një atomi për të formuar lidhje kimike me atomet e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)