fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Lista e Fituesve Universiteti i Sporteve Tiranë, 2018 – 2019

Mëposhtë do të gjeni Listat e fituesve Fakulteti e Shkencës së Levizjes, Universiteti i Sporteve Tiranë 2018 – 2019 të Fazës së Parë, Raundi i Parë për çdo degë të këtij fakulteti.

Çdo nxënës sipër vijës së kuqe, është fitues.
Për tu regjistruar në këto degë duhet të paraqiteni në sekretarinë mësimore në datën 30 Gusht dhe 31 Gusht me dokumentacionin e regjistrimit: të cilin e gjeni këtu: Kliko për të parë dokumentacionin 

Gjithashtu për këtë universitet duhet edhe Mandati Arkëtimit i Tarifës së Regjistrimit të fituesve për Vitin Akademik 2018-2019:

 

Fakulteti Listat e fituesve
Fakulteti i Shkencave te Lëvizjes Lista e fituesve
Fakulteti i Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit Lista e fituesve

Shihni dhe

Universiteti Politeknik i Tiranes

Listat e fituesve – Universiteti Politeknik i Tiranës 2018-2019

Ketu do të gjeni Listat e fituesve Universiteti Politeknik i Tiranës 2018 – 2019 të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)