fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Listat e fituesve Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës 2018 – 2019

Mëposhtë do të gjeni Listat e fituesve Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë Universiteti i Tiranës 2018 – 2019 të Fazës së Parë, Raundi i Tretë, i Dyte dhe i Parë për çdo degë të këtij fakulteti.

Çdo nxënës sipër vijës së kuqe, është fitues.
Për tu regjistruar në këto degë duhet të paraqiteni në sekretarinë mësimore me faturen per arketim dhe dokumentacionin e regjistrimit të cilin e gjeni këtu: Kliko për të parë dokumentacionin 

RAUNDI I TRETË

Lista e fituesve në të gjitha degët e fakultetit

 

RAUNDI I DYTE

Dega Listat e fituesve
Gjuhë-Letërsi Lista e fituesve
Histori Lista e fituesve
Gjeografi Lista e fituesve
Gazetari Lista e fituesve
Arkeologji Lista e fituesve

 

RAUNDI I PARE

Dega Listat e fituesve
Gjuhë-Letërsi Lista e fituesve
Histori Lista e fituesve
Gjeografi Lista e fituesve
Gazetari Lista e fituesve
Arkeologji Lista e fituesve

Shihni dhe

3. Valenca, Potenciali i jonizimit, Afria për elektronin dhe Elektronegativiteti – Teori, Formula dhe Ushtrime të Zgjidhura | Fizika për Maturën Shtetërore

Valenca Valencë quajmë aftësinë e një atomi për të formuar lidhje kimike me atomet e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)