fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Listat e fituesve Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës 2018 – 2019

Mëposhtë do të gjeni Listat e fituesve Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës 2018 – 2019 të Fazës së Parë, Raundi i Tretë, i Dytë dhe i Parë për çdo degë të këtij universiteti.
Çdo nxënës sipër vijës së kuqe, është fitues.
Për tu regjistruar në këto degë duhet të paraqiteni në sekretarinë mësimore në orën 8:00 -16:00 me dokumentacionin e regjistrimit të cilin e gjeni këtu: Kliko për të parë dokumentacionin

RAUNDI I TRETË

Drejtësi – Lista e fituesve Raundi i Tretë

RAUNDI I DYTE

Fakulteti i Drejtesise Lista
Drejtesi Lista e fituesve

RAUNDI I PARE

Fakulteti i Drejtesise Lista
Drejtesi Lista e fituesve

Shihni dhe

3. Valenca, Potenciali i jonizimit, Afria për elektronin dhe Elektronegativiteti – Teori, Formula dhe Ushtrime të Zgjidhura | Fizika për Maturën Shtetërore

Valenca Valencë quajmë aftësinë e një atomi për të formuar lidhje kimike me atomet e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)