fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Plotesimi i formularit A2, Manual Shpjegues (Foto dhe Video Ilustruese) Matura 2018

Formulari A2. Ketu jane te listuara te gjitha metodat ilustruese per plotesimin e formularit A2. UAlbania ka nxjerre udhezimet e plota rreth hapave qe duhet te ndiqni. Ky eshte manuali i plote: Kliko ketu per te pare manualin e plote.

Meposhte do te gjeni hapat e permbledhura ne nje grafik te thjeshte informues, video si dhe fotot e manualit.

A. Hapat qe duhet te ndiqni per aplikimin te permbledhura thjeshte ne nje grafik.
(Kliko mbi foto per ta pare me qarte)


B. Hapat qe duhet te ndiqni per plotesimin e formularit A2 te ilusturara me Video

  • Terheqja e fatures tregohet nga minuti 0:00 deri ne minuti 1:40
  • Plotesimi i formularit A2 tregohet nga minuti 1:41 deri ne minutin 2:42.
  • Shpjegimi i thjeshte i terheqjes se fatures me foto (Kliko ketu)

 

C. Hapat qe duhet te ndiqni per plotesimin e formularit A2 te ilustruara me foto.

Pasi te jeni loguar ne llogarine tuaj ne portalin UAlbania me ane te ID se matures, ID e identifikimit (Pasaporte, karte identiteti) dhe te keni paguar faturen do te ndiqni keto hapa per te plotesuar formularin A2.

Logohuni ketu: https://a2.ualbania.arsimi.gov.al/login/student/
Shkarkojeni faturen duke ndjekur keto hapa: Hapat.

Per te plotesuar formularin ndiqni foto e meposhtme ose manualin e plote.

(Kliko mbi foto per ti pare me qarte)

 

Shihni dhe

3. Valenca, Potenciali i jonizimit, Afria për elektronin dhe Elektronegativiteti – Teori, Formula dhe Ushtrime të Zgjidhura | Fizika për Maturën Shtetërore

Valenca Valencë quajmë aftësinë e një atomi për të formuar lidhje kimike me atomet e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)