fbpx
E Fundit

Matura Shteterore 2018

RAUNDI I TRETË – Shpjegime dhe Këshilla – 12vite.com

matura shteterore 2020

Për aplikime dhe regjistrime në Univesitet, kandidatëve të Maturës Shtetërore 2018, u janë dhënë gjithësej 3 mundësi të ndara me Raunde. Në Raundin e Parë dhe të Dytë çdo maturant i cili plotësonte kriterin e mesatares, kishte të drejtë të aplikonte deri në 10 degë në formularet A2 dhe A3 në portalin Ualbania. Më pas sipas ngjyrave që u shfaqeshin …

Lexo më shumë »

Datat e fillimit të vitit akademik 2018 – 2019 për arsimin e lartë

matura shteterore 2020

Ky është urdhri i publikuar nga Ministria e Arsimit rreth vitit akademik 2018 – 2019. Data 15 Tetor 2018 shënon fillimin dhe data 30 shtator 2019 përfundimin e vitit akademik. Udhezimi i plotë: Në mbështetje të nenit 102 të Kushtetutes së Republikës së Shqipërisë dhe të pikës 1 të nenit 87 të ligjit nr. 80/2015 “Për arsimin e lartë dhe …

Lexo më shumë »

Procedurat e Aplikimit dhe Regjistrimit ne IAL, RAUNDI I DYTE, Viti akademik 2018 – 2019

Aplikimet Raundi Dyte 2018

Aplikimet Raundi DYTE 2018. Meposhte do te gjeni te listuar permbledhjen e informacioneve qe duhet te dini rreth aplikimit, rezultateve, regjistrimit, cregjistrimit dhe ankimimit ne RAUNDIN e DYTE te aplikimit per te studiuar ne Universitet Publike dhe Jopublike, viti akademik 2018-2019. Ne kete permbledhje eshte perdorur termi IAL qe do te thote – Institucion i Arsimit te Larte (Universitet). Per …

Lexo më shumë »

Deklarata dhe Dokumentacioni per regjistrimet ne Universitet

Ne listen e Dokumentacioni per regjistrimet ne Universitet eshte edhe deklarata e cila pritohet dhe plotesohet gjate regjistrimit ne sekretarine mesimore te Universitetit ku do te studioni. Regjistrimi mund te kryet personalisht nga nxenesi ose nepermjet nje perfaqesuesi te autorizuar me prokure nga vete nxenesi. Perkatesisht dokumentet qe duhet te dorezohen ne sekretarine e Universitetit, per regjistrim jane: 1. dokument …

Lexo më shumë »

Si mund ti shikoj të gjitha degët që kam fituar? – Matura Shtetërore 2018

Deri në datën 28 gusht, aplikantët do të publikohen nga Universitetet përkatëse në formë listash të renditura ku fitues do të jenë nxënësit të cilët ndodhen sipër vijës së kuqe. Brenda datës 30 gusht kur fillojnë regjistrimet, do të hapet Këndi i Maturantit ne portalin UAlbania, ku nxënësit do të kenë mundësi ti shikojnë të radhitura të gjitha degët që kanë …

Lexo më shumë »

Procedurat e Aplikimit dhe Regjistrimit ne IAL, RAUNDI I PARE, 2018 – 2019

Aplikimet Raundi Pare 2018

Aplikimet Raundi Pare 2018. Meposhte do te gjeni te listuar permbledhjen e informacioneve qe duhet te dini rreth aplikimit, rezultateve, regjistrimit, cregjistrimit dhe ankimimit ne RAUNDIN e PARE te aplikimit per te studiuar ne Universitetet Publike dhe Jopublike, viti akademik 2018-2019. Ne kete permbledhje eshte perdorur termi IAL qe do te thote – Institucion i Arsimit te Larte (Universitet). Per …

Lexo më shumë »

Shpallen datat e provimeve të vjeshtës – Matura shtetërore 2018

provimet e vjeshtes

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë në datën 7 Maj 2018, ka shpalluar datat për provimet e sesionit të dytë pra, provimet e vjeshtës. Në këtë artikull do të gjeni te strukturara thjeshtë informacionet e publikuara nga Ministria. Udhëzimi i Ministrisë: Kliko këtu për ta lexuar të plotë. Datat janë si më poshtë: 27 Gusht – Provimi i Gjuhës së …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)