fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Kriteret e pranimit për Universitetet Shtetërore të Shqipërisë – Matura 2018

Kriteret e pranimit për ne Universitet Shteterore te Shqiperise ndryshojne pothuajse cdo vit në varësi të rregullave të vendosura nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë (MASR) dhe kërkesave të Universiteteve.

Universitetet/Fakultetet kanë formula dhe kritere të ndryshme nga njëra tjetra. Per tjua bere me te thjeshte kerkimin e kritereve, kemi krijuar nje liste per cdo kriter te Universiteteve Shteterore ne Shqiperi.

Gjithashtu, 12vite.com ka përgatitur disa llogaritës të cilët ju vijnë në ndihmë cdo nxënësi për të gjetur totalin e pikëve që kanë grumbulluar për të studjuar në universitete dhe fakultete të caktuara, perkatesisht

  • Universiteti Politeknik i Tiranes
  • Universiteti i Tiranes
  • Univeristeti i Mjekesise Tirane
  • Universiteti Bujqesor i Tiranes

Pervec llogaritësve, ju do te gjeni:

  • Pikët e fituesit të fundit të raundit të parë, faza e fundit për vitin akademik 2017 – 2018 në cdo degë.
  • Kuotat e paracaktuara për vitin akademik 2018 – 2019 nga MASR.
  • Mesataret minimale per te konkuruar ne universitete te caktuara.
  • Tarifat vjetore te studimeve ne deget perkatese.
Per te pare piket e fituesit te fundit per cdo dege te Universiteteve ne Shqiperi: Kliko ketu.

Krieret sipas Universiteteve

Llogaritesi automatik i pikeve

Kriteret e Pranimit Universiteti Politeknik i Tiranes Llogaritesi i pikeve UPT
Kriteret e Pranimit Universiteti i Mjekesise Tirane Llogaritesi i pikeve UMT
Universiteti i Tiranes
Kriteret per Fakultetin e Drejtesise Llogaritesi i pikeve FD, UT
Kriteret per Fakultetin e Shkencave Sociale Llogaritesi i pikeve FSHS, UT
Kriteret per Fakultetin e Shkencave te Natyres Llogaritesi i pikeve FSHN, UT
Kriteret per Fakultetin e Gjuheve te Huaja Llogaritesi i pikeve FGJH, UT
Kriteret per Fakultetin e Ekonomise Llogaritesi i pikeve FE, UT
Kriteret per Fakultetin e Historise dhe Filologjise Llogaritesi i pikeve FHF, UT
Kriteret per Filianin Sarande
Universiteti Bujqesor i Tiranes
Kriteret per Fakultetin e Mjekesise Veterinare Llogaritesi i pikeve FMV, UBT
Kriteret per Fakultetin e Shkencave Pyjore Llogaritesi i pikeve FSHP, UBT
Kriteret per Fakultetin e Bujqesise dhe Mjedisit Llogaritesi i pikeve FBM, UBT
Kriteret per Fakultetin e Ekonomise dhe Agrobiznesit Llogaritesi i pikeve FEA, UBT
Kriteret per Fakultetin e Bioteknologjise dhe Ushqimit Llogaritesi i pikeve FBU, UBT
Kriteret e Pranimit Universiteti i Sporteve Tirane
Kriteret e Pranimit Universiteti i Shkodres “Luigj Gurakuqi”
Kriteret e Pranimit Universiteti i Elbasanit “Aleksander Xhuvani”
Universiteti i Korces “Fan S. Noli”
Kriteret per Fakultetin e Edukumit dhe Filologjise
Kriteret per Fakultetin e Ekonomise
Kriteret per Fakultetin e Bujqesise
Kriteret per Fakultetin e Shkencave Natyrore dhe Humane
Kriteret e Pranimit Universiteti i Durresit “Aleksander Moisiu”
Universiteti i Arteve Tirane
Kriteret per Fakultetin e Arteve te Bukura
Kriteret per Fakultetin e Artit Skenik
Kriteret per Fakultetin e Muzikes
Kriteret e Pranimit Universiteti i Gjirokastres “Eqerem Cabej”
Kriteret e Pranimit Universiteti i Vlores “Ismail Qemali”
Vleresimi

User Rating: 4.51 ( 8 votes)

Shihni dhe

3. Valenca, Potenciali i jonizimit, Afria për elektronin dhe Elektronegativiteti – Teori, Formula dhe Ushtrime të Zgjidhura | Fizika për Maturën Shtetërore

Valenca Valencë quajmë aftësinë e një atomi për të formuar lidhje kimike me atomet e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)