fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Fituesit e fundit per cdo dege, Viti Akademik 2017 – 2018 (Raundi i pare)

Cdo vit publikohen nga Ualbania, statistikat e fitueseve te fundit per secilen dege ne te gjitha universitetet e Shqiperise. Keto statistika ju ndihmojne per tu orientuar se cilat dege mund te fitoni me sasine e pikeve qe keni grumbulluar. Ne dokumentin e meposhtem jane renditur keto te dhena:

  • Kolona e pare: Universiteti (psh. Univeristeti i Tiranes, Universiteti Aleksander Moisiu, etj)
  • Kolona e dyte: Fakulteti (Tregohen fakulteti i cili i perket Universitetit te shkruar ne te majte te tij)
  • Kolona e trete: Dega (Tregohet dega e cila eshte pjese e fakultetit te shkruar ne te majte te tij)
  • Kolona e katert: Kuotat e Mbetura (Jane vendet te cilat kane mbetur bosh ne nje dege te caktuar nga raundi i pare, pra per ate sasi vendesh do te konkurohet ne raundin e dyte)
  • Kolona e peste: Piket e fituesit te fundit (Tregon se sa pike ka grumbulluar nxenesi i fundit qe e ka fituar ate dege, me kete behet krahasimi i shanceve tuaja per ta kapur ate dege)
  • Kolona e gjashte: Mesatare 3 vite (Eshte mesatarja e thjeshte e tre viteve te gjimnazit pa perfshire provimet e matures)
  • Kolona e shtate: Mesatare MSH (Eshte mesatarja e thjeshte e 5 provimeve te  matures)
  • Kolona e tete: Mesatare VKM (eshte mesatarja sipas Vendimit te Keshillit te Ministrave, pra mesatarja e tre viteve te gjimnazit se bashku me provimet e matures)

KUJDES: Per te krahasur shancet tuaja nese fitoni ose jo ne nje dege te caktuar duhet te shikoni PIKET E FITUESIT TE FUNDIT  dhe jo mesataret, pasi po te njejtat pike mund ti arrini me nje kombinim tjeter te mesatareve tuaja. Per te llogaritur piket tuaja ne Universitetet e Tiranes klikoni ketu: Llogaritësit e pikëve për Universitetet shtetërore të Tiranës – Matura 2018

Kliko ketu per te pare listen e plote ose mund ta shikoni ne kete tabele:

Shihni dhe

3. Valenca, Potenciali i jonizimit, Afria për elektronin dhe Elektronegativiteti – Teori, Formula dhe Ushtrime të Zgjidhura | Fizika për Maturën Shtetërore

Valenca Valencë quajmë aftësinë e një atomi për të formuar lidhje kimike me atomet e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)