fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Listat e fituesve në të gjitha IAL-ët publike, Raundi i Parë 2018 – 2019

Listat e fituesve në të gjitha IAL. Brenda datës 28 gusht, u publikuan Listat Paraprake të fituesve të Raundit të Parë për të gjitha Universitetet në Shqipëri. Kjo fazë do të pasohet nga 6 faza të tjera ku fituesit e rinj do të shpallen në varësi të kuotave që do të ngelen bosh. Regjistrimi për këtë Raund do të zhvillohet në 7 faza nga 48 orë secila ku maturantët kanë të drejtë të regjistrohen në degën që kanë fituar.

Këndi i Maturantit në Portalin UAlbania do të shfaq të gjitha degët që secili maturant mund të fitojë, të rifreskuara sipas fazave.

Nëse klikoni në Emrin e Universitetit, do tju shfaqen listat e fituesve sipas fakulteteve, për të gjitha degët e tij.

Listat e Fituesve sipas IAL
Universiteti Politeknik i Tiranës
Universiteti i Mjekësiseë Tiranë
Universiteti i Tiranës
Universiteti i Sporteve Tiranë
Universiteti Bujqësor i Tiranes
Universiteti i Arteve Tiranë
Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi”
Universiteti i Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”
Universiteti i Korcës “Fan S. Noli”
Universiteti i Durrësit “Aleksandeër Moisiu”
Universiteti i Gjirokastrës “Eqrem Cabej”
Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”

Shihni dhe

20. Alkenet – Teori, Formula dhe Ushtrime të Zgjidhura | Kimia për Maturën Shtetërore

Alkenet Alkenet janë hidrokarbure të pangopura me formulë të përgjithshme CnH2n. Janë izomerë strukturorë me …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)