fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Gjuhe e huaj B2 (frenge, greke, gjermane, turke, italiane, spanjolle) – Provimet nder vite

Provimet nder vite Gjuhe e Huaj B2

Provimet nder vite te gjuheve frenge, greke, turke, italiane, spanjolle, gjermane. Skemat e vleresimit dhe tezat duke filluar nga viti 2014.

Gjuha angleze: Kliko ketu 

Viti Lenda Shkarko Tezen
Shkarko Skemen
GJUHE FRENGE
2017 Gjuhe frenge Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2016 Gjuhe frenge Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2015 Gjuhe frenge Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2014 Gjuhe frenge Shkarko Shkarko
GJUHE GREKE
2017 Gjuhe greke Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2016 Gjuhe greke Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2015 Gjuhe greke Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2014 Gjuhe greke Shkarko Shkarko
GJUHE GJERMANE
2017 Gjuhe gjermane Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2016 Gjuhe gjermane Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2015 Gjuhe gjermane Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2014 Gjuhe gjermane Shkarko Shkarko
GJUHE TURKE
2017 Gjuhe turke Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2016 Gjuhe turke Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
GJUHE ITALIANE
2017 Gjuhe italiane Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2016 Gjuhe italiane Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2015 Gjuhe italiane Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2014 Gjuhe italiane Shkarko Shkarko
GJUHE SPANJOLLE
2017 Gjuhe spanjolle Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2016 Gjuhe spanjolle Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2015 Gjuhe spanjolle Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2014 Gjuhe spanjolle Shkarko Shkarko

Shihni dhe

3. Valenca, Potenciali i jonizimit, Afria për elektronin dhe Elektronegativiteti – Teori, Formula dhe Ushtrime të Zgjidhura | Fizika për Maturën Shtetërore

Valenca Valencë quajmë aftësinë e një atomi për të formuar lidhje kimike me atomet e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)