fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Materiale të plota për përgatitjen në Gjuhë Shqipe dhe Letërsi – Matura Shtetërore

Këtu do të gjeni përmbledhjen e materialeve kryesore në faqen tonë për përgatitjen në provimin e Letërsisë dhe Gjuhë Shqipe:

12vite.com ju uron shumë suksese! 🙂

Shihni dhe

hamleti shekspir

Hamleti – Shekspiri, Analize e plote e Vepres!

Hamleti, tragjedia me e famshme e W.Sh, sipas kritikeve eshte shkruar me 1601-1602 mbi bazen …

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)