fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

“Gjuhë Shqipe dhe Letërsi” – 22 Teste Online nga Kurset e Maturës Shtetërore

Këtu do të gjeni Teste Online me alternativa të hartuara nga mësuese Luiza në kursin e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë për Maturën Shtetërore të zhvilluar nga 12vite.com. Teste të tilla ju shërbejnë të testoni veten dhe t’i rikujtoni edhe një herë vecoritë kryesore të veprave.

Përgjigjet do të shpjegohen në seancën e rradhës dhe ju do t’ju dërgohen me email pikët tuaja.
**Testet do të vendosen në tabelën e mëposhtme pas cdo seance.

Datat Temat Teza
13 Maj “Homeri” – Iliada TESTO  VETEN
14 Maj “Këngët e Milosaos” – De Rada TESTO  VETEN
15 Maj “Klasat e fjalëve” TESTO  VETEN
16 Maj “Vargjet e Lira” – Migjeni TESTO  VETEN
17 Maj “Novelat e Qytetit të Veriut” – Migjeni TESTO  VETEN
18 Maj “Folja” TESTO  VETEN
19 Maj “Hamleti” – Shekspir TESTO  VETEN
20 Maj “Prometeu i mbërthyer” – Eskili TESTO  VETEN
21 Maj “Katedralja e Parisit” – Hygo TESTO  VETEN
22 Maj Mbiemri, peremri, ndajfolja dhe lidheza TESTO  VETEN
23 Maj “I huaji” – Kamy TESTO  VETEN
24 Maj “Xha Gorio” – Balzak TESTO  VETEN
25 Maj “Fjalëformimi” TESTO  VETEN
26 Maj “Ferri” – Aligeri TESTO  VETEN
28 Maj “Fausti” – Gëte
29 Maj “Gjymtyrët e dyta”
30 Maj “Ylli i zemrës” – Lasgush Poradeci
1 Qershor “Leksiokologji. Drejtëshkrim”
2 Qershor Tekstet joletrare
6 Qershor Zhvillim testesh
9 Qershor Zhvillim testesh
10 Qershor Zhvillim testesh

Shihni dhe

3. Valenca, Potenciali i jonizimit, Afria për elektronin dhe Elektronegativiteti – Teori, Formula dhe Ushtrime të Zgjidhura | Fizika për Maturën Shtetërore

Valenca Valencë quajmë aftësinë e një atomi për të formuar lidhje kimike me atomet e …

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)