fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Provimet ndër vite “Filozofi-Sociologji” (2014 – 2019) | Matura Shtetërore | 12Vite

Në këtë faqe do të gjeni provimet me zgjedhje të “Filozofi-Sociologji” ndër vite së bashku me skemat e vlerësimit. Të zhvillosh testet e viteve të mëparshme shërben si orientim për të kuptuar strukturën e provimit dhe për të testuar njohuritë.

*Shpjegime: Në provimet e viteve te fundit do të shikoni këtë shënim “Nuk eshte publikuar nga MASR kjo pasi që prej vitit 2015 Ministria e Arsimit dhe Sportit nuk i publikon më tezat online, por vetëm skemat e vlerësimit të tyre.

 

Ne Maturen Shteterore 2019 eshte aplikuar  per here te pare teza me te dyja lendet se bashku Filozofi-Sociologji:

Viti Lloji Shkarko Tezën
Shkarko Skemën
2019
Model Testi Teza Skema
Sesioni I Teza Skema
Sesioni II Teza Skema

 

Duke qene se ne vitet para 2019, Qytetaria dhe Psikologjia jane zhvilluar si dy teste te ndara nga njera tjetra, me poshte do t’i gjeni testet te ndara per secilen lende, Filozofine dhe Sociologjine.

SOCIOLOGJI
Viti Shkarko Tezen
Shkarko Skemen
2018 Nuk eshte publikuar nga MASR Skema
2017 Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2016 Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2015 Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2014 Shkarko Shkarko

 

FILOZOFI
Viti Shkarko Tezen
Shkarko Skemen
2018 Nuk eshte publikuar nga MASR Skema
2017 Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2016 Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2015 Nuk eshte publikuar nga MASR Shkarko
2014 Shkarko Shkarko

Shihni dhe

3. Valenca, Potenciali i jonizimit, Afria për elektronin dhe Elektronegativiteti – Teori, Formula dhe Ushtrime të Zgjidhura | Fizika për Maturën Shtetërore

Valenca Valencë quajmë aftësinë e një atomi për të formuar lidhje kimike me atomet e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)