fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Histori Bërthame dhe e Thelluar – Provimet ndër vite, Matura Shtetërore (2009 deri në 2019)

Provimet ndër vite në lëndën e Historisë.

Provimet ndër vite të lendës së Historisë Berthamë dhe të thelluar. Skemat e vlerësimit dhe tezat nga viti 2009 deri në vitin 2019.

 

Viti Lloji Shiko / Shkarko Tezën Shiko / Shkarko Skemën e vlerësimit
2019
Me zgjedhje, sesioni II Shkarko Shkarko
Me zgjedhje, sesioni I Shkarko Shkarko
Model Testi Shkarko Shkarko
2018
Bërthamë Nuk është publikuar nga MARS Shkarko
E thelluar Nuk është publikuar nga MARS Shkarko
2017
Bërthamë Nuk është publikuar nga MARS Shkarko
E thelluar Nuk është publikuar nga MARS Shkarko
2016
Bërthamë Nuk është publikuar nga MARS Shkarko
E thelluar Nuk është publikuar nga MARS Shkarko
2015
Bërthamë Nuk është publikuar nga MARS Shkarko
E thelluar Nuk është publikuar nga MARS Shkarko
2014
Bërthamë Shkarko Shkarko
E thelluar Shkarko Shkarko
2013
Bërthamë Shkarko Shkarko
E thelluar Shkarko Shkarko
2012
Bërthamë Shkarko Shkarko
Berthame Shkarko Shkarko
E thelluar Shkarko Shkarko
2011 Bërthamë Shkarko
2010 Bërthamë Shkarko
2009 Bërthamë Shkarko

Shihni dhe

3. Valenca, Potenciali i jonizimit, Afria për elektronin dhe Elektronegativiteti – Teori, Formula dhe Ushtrime të Zgjidhura | Fizika për Maturën Shtetërore

Valenca Valencë quajmë aftësinë e një atomi për të formuar lidhje kimike me atomet e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)