fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Si te krijojme nje database – Informatike

Projekti i mesiperm synon krijimin e nje Database. Ketu mund te mesojme si te krijojme nje database. Ai tregon se cfare hapash duhet te ndjekim per te krijuar databasen e kerkuar. Ky eshte studimi i rastit ne Microsoft Access. Ne gjithashtu kemi bashkengjitur nje video informuese mbi hapat qe duhen ndjekur. Objektivat e ketij projekti jane:

  • Te shpjegohet koncepti dhe terminologjia e bazes se te dhenave.​
  • Te dallohen programet e administrimit e te dhenave ne perdorimin e Access-it.​
  • Te ndertohen baza te dhenash te lidhura midis tyre dhe te perpunohet informacioni i vendosur ne to.​
  • Te kalohet informacioni nga Access ne Exel dhe anasjelltas.​
  • Te krijohen tabela ne Access.​
  • Tekrijohen Querty per te dhena te ndryshme.​
  • Te krijohen Forms per te dhena te ndryshme.​
  • Te percaktohen veprimet kryesore ne tabelat Querty, Forms dhe Reports.​
  • Te pergatitet materiali per printim dhe te printohen raportet e te dhenat.​

Shpresojme qe ky projekt dhe ky tutorial t’iu ndihmoje ne detyrat tuaja.

Nese keni nje projekt qe deshironi ta shperndani me ne, ju lutem klikoni ketu per te na derguar nje mesazh. Projekti do te publikohet ne faqen tone ne te njejten menyre sic ju e keni punuar. Nese ju kemi ndihmuar, ju lutem shperndajeni faqen tone ne profilin tuaj ne facebook ose ne twitter. Ju faleminderit.

Review Overview

Përpunimi i projektit:

User Rating: 4.5 ( 3 votes)

Shihni dhe

Tretesirat Intravenoze - Projekt ne lenden e Kimise!

Tretesirat Intravenoze – Kimi

Shembull mbi projektin e mesiperm per Tretesirat Intravenoze: Tretesirat intravenoze: Tipet e tretesirave intevenoze jane:​ …

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)