fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Listat e fituesve Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Universiteti i Tiranës, 2018 – 2019

Mëposhtë do të gjeni Listat e fituesve Fakulteti i Gjuheve te Huaja Universiteti i Tiranës 2018 – 2019 të Fazës së Parë, Raundi i Dyte, Parë dhe të Tretë për çdo degë të këtij fakulteti.

Çdo nxënës sipër vijës së kuqe, është fitues.
Për tu regjistruar në këto degë duhet të paraqiteni në sekretarinë mësimore në orët 8:00 – 16:00 me dokumentacionin e regjistrimit të cilin e gjeni këtu: Kliko për të parë dokumentacionin 

RAUNDI I TRETE

Dega / Fakulteti Listat e fituesve
Gjuhë Angleze Lista e fituesve
Gjuhë Frënge Lista e fituesve
Gjuhë Gjermane Lista e fituesve
Gjuhë Italiane Lista e fituesve
Gjuhë Greke Lista e fituesve
Gjuhë Turke Lista e fituesve
Gjuhë Ruse Lista e fituesve
Gjuhë Spanjolle Lista e fituesve
Gjuhë Angeleze (Sarande) Lista e fituesve

RAUNDI I DYTE

Dega / Fakulteti Listat e fituesve
Gjuhë Angleze Lista e fituesve
Gjuhë Frënge Lista e fituesve
Gjuhë Gjermane Lista e fituesve
Gjuhë Italiane Lista e fituesve
Gjuhë Greke Lista e fituesve
Gjuhë Turke Lista e fituesve
Gjuhë Ruse Lista e fituesve
Gjuhë Spanjolle Lista e fituesve
Gjuhë Angeleze (Sarande) Lista e fituesve

RAUNDI I PARE

Dega / Fakulteti Listat e fituesve
Gjuhë Angleze Lista e fituesve
Gjuhë Frënge Lista e fituesve
Gjuhë Gjermane Lista e fituesve
Gjuhë Italiane Lista e fituesve
Gjuhë Greke Lista e fituesve
Gjuhë Turke Lista e fituesve
Gjuhë Ruse Lista e fituesve
Gjuhë Spanjolle Lista e fituesve
Gjuhë Angeleze (Sarande) Lista e fituesve

Shihni dhe

3. Valenca, Potenciali i jonizimit, Afria për elektronin dhe Elektronegativiteti – Teori, Formula dhe Ushtrime të Zgjidhura | Fizika për Maturën Shtetërore

Valenca Valencë quajmë aftësinë e një atomi për të formuar lidhje kimike me atomet e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)