fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Future of Education – Projekt ne Anglisht

Ky eshte nje projekt ne lenden e Anglishtes. Ky projekt synon te tregoje te ardhmen e shkollimit dhe arsimimit ne lidhje me teknologjine. (Pra “Future of Education”).

Projekti eshte sipas kendveshtrimit te nxenesit qe e ka punuar. Projekti eshte ndihmuar nga motorri i kerkimit Google dhe Wikipedia.

Shpresojme qe ky projekt t’iu ndihmoje ne detyrat tuaja. Me poshte mund te shihni nje pjese te projektit:

      • In, my opinion I think that technology has a great impact on the younger generation because they learn more through using the internet.
      • Advanced phones such as, the Iphone takes you straight to the web and the communications skills become vast.
      • However, technology plays a huge part in everyone’s life through communication. When we look back at o.1 media there is a big difference 0.2 media has developed.

Nese keni nje projekt qe deshironi ta shperndani me ne, ju lutem klikoni ketu per te na derguar nje mesazh. Projekti do te publikohet ne faqen tone ne te njejten menyre sic ju e keni punuar. Nese ju kemi ndihmuar, ju lutem shperndajeni faqen tone ne profilin tuaj ne facebook ose ne twitter. Ju faleminderit.

Review Overview

Përpunimi i projektit:

User Rating: 4.9 ( 1 votes)

Shihni dhe

Ask what you can do for your country – Ese ne Anglisht

Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.   …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)