fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

American Skyscrapers – Projekt ne Anglisht

Ky eshte nje projekt ne lenden e anglishtes. Projekti eshte mbi ndertesat e larta ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes (American Skyscrapers). Ky projekt synon te tregoje historine e ndertimit te qiellgervishtesve ne ShBA. Gjithashtu te tregoje dhe qytetet qe kane numrin me te larte te ndertesave te tilla. Ketu ne kete kemi renditur disa nga ndertesat me te njohura ne e me te famshme ne Shtetet e Bashkuara.

Shpresojme qe ky projekt t’iu ndihmoje ne detyrat tuaja dhe mesimet tuaja. Ju lutem vendosni sa vleresoni projektin tone duke vendosur numrin e yjeve meposhte. Projekti eshte ndihmuar nga motorri i kerkimit Google dhe Wikipedia.

Nese keni nje projekt qe deshironi ta shperndani me ne, ju lutem klikoni ketu per te na derguar nje mesazh. Projekti do te publikohet ne faqen tone ne te njejten menyre sic ju e keni punuar. Nese ju kemi ndihmuar, ju lutem shperndajeni faqen tone ne profilin tuaj ne facebook ose ne twitter. Ju faleminderit.

 

Review Overview

Përpunimi i projektit:

User Rating: 4.9 ( 3 votes)

Shihni dhe

Ask what you can do for your country – Ese ne Anglisht

Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.   …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)