fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Tobacco Kills – Projekt ne Anglisht

Projekt ne lenden e anglishtes mbi duhanin. Ky projekt synon te ndikoje ne edukimin e shoqerise mbi problemet e duhanpirjes. Cigarja eshte nje nga shkaqet me te medha te vdekjeve te shmangshme. Ndaj dhe projekti quhet “Tobacco Kills”. Ajo numeron mbi gjysme milion humbje jetesh ne Evrope.

Projekti i mesiperm eshte krijuar ne formen e nje ankete ose veshtrimi te pergjithshem. Analiza eshte marre nga materiale ne internet si p.sh: Wikipedia dhe kryesisht me materiale te gjendura ne Google. Shpresojme qe ky projekt t’iu ndihmoje ne ate qe po kerkoni. Mund t’iu sugjerojme qe kete projekt ta mbeshtesni me video te marra nga YouTube.

Nese keni nje projekt qe deshironi ta shperndani me ne, ju lutem klikoni ketu per te na derguar nje mesazh. Projekti do te publikohet ne faqen tone ne te njejten menyre sic ju e keni punuar. Nese ju kemi ndihmuar, ju lutem shperndajeni faqen tone ne profilin tuaj ne facebook ose ne twitter. Ju faleminderit.

Review Overview

Përpunimi i projektit:

User Rating: 4.9 ( 1 votes)

Shihni dhe

Ask what you can do for your country – Ese ne Anglisht

Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.   …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)