fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Biosfera – Gjeografi

Cfarë është Biosfera?

Biosfera eshte nje nga mbeshtjellesit siperfaqesor te planetit tone, qe se bashku me atmosferen, litosferen dhe hidrosferen perbejne mbeshtjelljen gjeografike te Tokes
Ne perberjen e biosferes hyjne te gjithe organizmat e gjalle ne toke, duke filluar prej mikroorganizmave siç jane bakteret deri te njeriu.

User Rating: 4.67 ( 7 votes)

Shihni dhe

Karakteristikat e qytetit të Gjirokastrës – Projekt në Gjeografi

 Gjirokastra Gjeografia Gjirokastra është e vendosur në faqen e Malit të Gjerë,në shpatet verilindore …

One comment

  1. Really cooled 🤲❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)