fbpx
E Fundit

Tag Archives: matura shteterore 2020

Programet orientuese Matura Shtetërore Profesionale 2020 – Të rishikuara (Covid-19)

Programe orientuese Matura Shtetërore Profesionale 2020 (Covid-19)

Pandemia COVID-19 ka prekur çdo fushë të veprimtarisë njerëzore dhe të gjithëve na është dashur të përshtatemi me një ndryshim të papritur në mënyrën se si jetojmë. Ky ndryshim natyrisht ka përfshirë edhe arsimin. Prandaj, për t’u ardhur në ndihmë maturantëve, janë ka rishikuar Programet Orientuese, ku  janë hequr nga provimet e Maturës, njohuritë lëndore që janë zhvilluar gjatë mësimit …

Lexo më shumë »

Provimet ndër vite “Qytetari-Psikologji” (2010 – 2019) | Matura Shtetërore | 12Vite

Provimet Qytetari-Psikologji ndër vite (2010 – 2019) | Matura Shtetërore | 12Vite

Në këtë faqe do të gjeni provimet me zgjedhje të “Qytetari-Psikologji” ndër vite së bashku me skemat e vlerësimit. Të zhvillosh testet e viteve të mëparshme shërben si orientim për të kuptuar strukturën e provimit dhe për të testuar njohuritë. *Shpjegime: Në provimet e viteve te fundit do të shikoni këtë shënim “Nuk eshte publikuar nga MASR” kjo pasi që prej …

Lexo më shumë »

Provimet e Ekonomisë ndër vite (2009 – 2019) | Matura Shtetërore | 12Vite

Provimet e Ekonomisë ndër vite (2009 – 2019) | Matura Shtetërore | 12Vite

Në këtë faqe do të gjeni provimet me zgjedhje të “Ekonomisë” ndër vite së bashku me skemat e vlerësimit. Të zhvillosh testet e viteve të mëparshme shërben si orientim për të kuptuar strukturën e provimit dhe për të testuar njohuritë. *Shpjegime: Në provimet e viteve te fundit do të shikoni këtë shënim “Nuk eshte publikuar nga MASR” kjo pasi që prej …

Lexo më shumë »

Provimet e Fizikës ndër vite (2009 – 2019) | Matura Shtetërore | 12Vite

provimet e fizikes nder vite

Në këtë faqe do të gjeni provimet me zgjedhje të “Fizikës” ndër vite së bashku me skemat e vlerësimit. Të zhvillosh testet e viteve të mëparshme shërben si orientim për të kuptuar strukturën e provimit dhe për të testuar njohuritë. *Shpjegime: Në provimet e viteve te fundit do të shikoni këtë shënim “Nuk eshte publikuar nga MASR” kjo pasi që prej …

Lexo më shumë »

Programet Orientuese, Të rishikuara pas COVID19 – Matura Shtetërore 2020

Programet e reja Orientuese, Të rishikuara pas COVID19 - Matura Shtetërore 2020

Pandemia COVID-19 ka prekur çdo fushë të veprimtarisë njerëzore dhe të gjithëve na është dashur të përshtatemi me një ndryshim të papritur në mënyrën se si jetojmë. Ky ndryshim natyrisht ka përfshirë edhe arsimin. Prandaj, për t’u ardhur në ndihmë maturantëve, (ASCAP) ka rishikuar Programet Orientuese, ku  janë hequr nga programi orientues, njohuritë lëndore që janë zhvilluar gjatë mësimit në …

Lexo më shumë »

Provimet e Anglishtes (B1/B2) ndër vite (2006 – 2019) | Matura Shtetërore – 12Vite

provimet e naglishtes nder vite

Në këtë faqe do të gjeni provimet e detyruara dhe me zgjedhje të “Anglishtes” ndër vite së bashku me skemat e vlerësimit që prej vitit 2006. Të zhvillosh testet e viteve të mëparshme shërben si orientim për të kuptuar strukturën e provimit dhe për të testuar njohuritë. *Shpjegime: Në provimet e disa viteve do të shikoni këtë shënim “Nuk eshte publikuar …

Lexo më shumë »

Provimet e Kimisë ndër vite (2009 – 2019) | Matura Shtetërore | 12Vite

Provimet e Kimisë ndër vite (2009 – 2019) | Matura Shtetërore | 12Vite

Në këtë faqe do të gjeni provimet me zgjedhje të “Kimisë” ndër vite së bashku me skemat e vlerësimit. Të zhvillosh testet e viteve të mëparshme shërben si orientim për të kuptuar strukturën e provimit dhe për të testuar njohuritë. *Shpjegime: Në provimet e viteve te fundit do të shikoni këtë shënim “Nuk eshte publikuar nga MASR” kjo pasi që prej …

Lexo më shumë »

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)