fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Statistike – Projekt ne Matematike

Tema e projektit: Shtatlartesia e klases X-2

Ky është një nga projektet më të thjeshta në statistikën matematike. Në statistikë, problema si këto janë të zakonshme dhe tepër të thjeshta. Këtu mund të mësoni të zgjidhni problema të tilla.

Nëntemat e trajtuara:
  1. Mesorja
  2. Moda
  3. Mesi
  4. Mesatarja
  5. Amplituda
  6. Dispresioni
  7. Denduria relative
  8. Shmangia mesatare katrore

Ky projekt është i përshtatshëm për nxënësit e arsimit të mesëm.

Nëse keni një projekt që dëshironi ta shpërndani me ne, ju lutemi na dërgoni një email në adresën [email protected]. Projekti do të publikohet në faqen tonë në të njejtën mënyrë siç ju e keni punuar.
Nëse ju kemi ndihmuar, ju lutemi shpërndajeni faqen tonë me miqtë tuaj. Ju faleminderit!

Review Overview

Përpunimi i projektit:

User Rating: 3.86 ( 22 votes)

Shihni dhe

“Ekuacionet dhe Sistemet e Ekuacioneve” – Test Online me 10 Ushtrime

Këto ushtrime përmbledhin zbatimin e të gjitha koncepteve të nevojshme që Maturantët duhet të dinë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)