fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Derivatet – Problema Matematike

Derivatet jane nje nga pjeset me te nderlikuara dhe njekohesisht me te thjeshta ne matematike. Ne kete projekt do te trajtojme disa problema te thjeshta mbi derivatet. Keto problema do t’iu mesojne rrugen drejt zgjidhjes se tyre. Problemat jane marre nga mesimet nga libri i matematikes. Si nje projekt shkollor, keto problema duhen sqaruar dhe perfunduar me sukses. Ky projekt eshte nje shembull i mire per mesimin e derivateve.

Projekti bazohet ne librin e matematikes per gjimnazin.

Shpresojme qe ky projekt t’iu ndihmoje ne detyrat tuaja.

Nese keni nje projekt qe deshironi ta shperndani me ne, ju lutem klikoni ketu per te na derguar nje mesazh. Projekti do te publikohet ne faqen tone ne te njejten menyre sic ju e keni punuar. Nese ju kemi ndihmuar, ju lutem shperndajeni faqen tone ne profilin tuaj ne facebook ose ne twitter. Ju faleminderit.

Review Overview

Përpunimi i projektit:

User Rating: 4.02 ( 6 votes)

Shihni dhe

“Ekuacionet dhe Sistemet e Ekuacioneve” – Test Online me 10 Ushtrime

Këto ushtrime përmbledhin zbatimin e të gjitha koncepteve të nevojshme që Maturantët duhet të dinë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)