fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Formulat ne Rreth – Matematike

Formulat ne rreth, ne lenden e matematikes, do t’iu ndihmojne shume te zgjidhni problemet gjeometrike. Gjeometria eshte pjesa e me e veshtire e matematikes pasi eshte ajo me logjike. Mundohuni qe te memorizoni keto formula duke i pare sa me shpesh.

Formulat ne rreth jane baza e zgjidhjeve te shume ushtrimeve te ndryshme. Vetem duke pare vijat brenda ne rreth, ju mund te gjeni lidhjet me problemet tuaja.

Shpresojme qe ky projekt t’iu ndihmoje ne detyrat tuaja.

Nese keni nje projekt qe deshironi ta shperndani me ne, ju lutem klikoni ketu per te na derguar nje mesazh. Projekti do te publikohet ne faqen tone ne te njejten menyre sic ju e keni punuar. Nese ju kemi ndihmuar, ju lutem shperndajeni faqen tone ne profilin tuaj ne facebook ose ne twitter. Ju faleminderit.

Review Overview

Përpunimi i projektit:

User Rating: 4.63 ( 6 votes)

Shihni dhe

“Ekuacionet dhe Sistemet e Ekuacioneve” – Test Online me 10 Ushtrime

Këto ushtrime përmbledhin zbatimin e të gjitha koncepteve të nevojshme që Maturantët duhet të dinë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)