fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Skemat e vleresimit dhe Teza – Provimi i detyruar i Gjuhes se Huaj – 2018

Me poshte do te gjeni skemat e vleresimit te provimeve te detyruara te “Gjuhes se Huaj” ne variantin A dhe B si dhe Tezen e Provimit te Anglishtes varianti B.

Skema – Anglisht
Skema – Gjuhe Angleze – Varianti A Skema – Gjuhe Angleze – Varianti B

TEZA – Anglisht
Teza – Gjuhe Angleze – Varianti B Teza dhe skema – Gjuhe Angleze – Varianti B

Skema – Frengjisht
Skema – Gjuhe Frenge – Varianti A Skema – Gjuhe Frenge – Varianti B

Skema – Italisht
Skema – Gjuhe Italiane – Varianti B Skema – Gjuhe Italiane – Varianti A

Skema – Gjermanisht
Skema – Gjuhe Gjermane

Shihni dhe

Aplikimet Raundi Dyte 2018

Procedurat e Aplikimit dhe Regjistrimit ne IAL, RAUNDI I DYTE, Viti akademik 2018 – 2019

Aplikimet Raundi DYTE 2018. Meposhte do te gjeni te listuar permbledhjen e informacioneve qe duhet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)