fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Skema e Vleresimit dhe Teza- Provimi i detyruar i Matematikes – 2018

Me poshte do te gjeni Tezen dhe Skemen e vleresimit te provimit te detyruar te “Matematikes” per te gjitha gjimnazet e Shqiperise te publikuara nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinise. Skema e Vleresimit dhe Teza e gjimnazit. Ushtrimet e variantit B dhe A jane njesoj, ndryshon vetem renditja e tyre.

Provimi eshte zhvilluar ne daten 13 Qershor 2018, ora 10:00.
Shenim: Tezat nuk jane publikuar nga MASR por jane rishkruar ne versionin pdf nga faqja 12vite.com. Dokumenti eshte i bazuar plotesisht ne tezen e provimit.

TEZA – Matematike – Gjimnazi 
Teza – Gjimnazi – Varianti A Teza – Gjimnazi – Varianti B

Skema – Matematike – Gjimnazi
Skema – Gjimnazi – Varianti A

Skema – Matematike – Gjimnazi profesional 
Skema – Gjimnazi profesional – Varianti A

Skema – Matematike – Gjimnazi gjuhesor 
Skema – Gjimnazi gjuhesor – Varianti A

 

Skema – Matematike – Gjimnazi (foto)
*Klikoni mbi foto per ta pare me qarte.

 

Shihni dhe

Aplikimet Raundi Dyte 2018

Procedurat e Aplikimit dhe Regjistrimit ne IAL, RAUNDI I DYTE, Viti akademik 2018 – 2019

Aplikimet Raundi DYTE 2018. Meposhte do te gjeni te listuar permbledhjen e informacioneve qe duhet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)