fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Rezultatet e provimit te Gjuhes se Huaj – Matura Shteterore 2018

Meposhte do te gjeni rezultatet e provimit te gjuhes se huaj te zhvilluar ne daten 4 Qershor 2018.

Rezultatet – Gjuhe e Huaj
Kliko per te pare notat

** Per te pare tezen dhe skemat e vleresimi te gjuhes se huaj:
Teza (anglisht) dhe Skemat (te gjitha gjuhet)

*** Per te pare konvertimin pike – note:
Konvertimi i pikeve ne nota

Shihni dhe

Aplikimet Raundi Dyte 2018

Procedurat e Aplikimit dhe Regjistrimit ne IAL, RAUNDI I DYTE, Viti akademik 2018 – 2019

Aplikimet Raundi DYTE 2018. Meposhte do te gjeni te listuar permbledhjen e informacioneve qe duhet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)