fbpx
E Fundit

 – Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK! (së bashku me Testet)

Skemat e vleresimit – Provimet me zgjedhje – Matura 2018

Me poshte do te gjeni skemat e vleresimit te provimeve me zgjedhje ne variantin e publikuara nga Ministria per te gjithe lendet. Per tjua bere me te thjeshte kerkimin i kemi ndare ne disa kategori. Me poshte jane te listuara VARIANTET A per cdo lende.

Skemat e lendeve me zgjedhje te Gjuheve te Huaja (Angleze, Italiane, Turke, Frenge, Spanjolle, Gjermane, Greke)

Skema – Anglisht – Varianti A    ,   TEZA – Anglisht Varianti A dhe B

Skema – Gjuhe Turke 

Skema – Gjuhe Spanjolle 

Skema – Gjuhe italiane 

Skema – Gjuhe gjermane 

Skema – Gjuhe frenge 

Skema – Gjuhe greke 

Skemat e lendeve me zgjedhje Kimi, Fizike, Matematike, Teknologji, Ekonomi, Biologji (Berthame dhe te Thelluara)

Skema – Biologji Berthame – varianti A 

Skema – Biologji e Thelluar – varianti A

Skema – Fizike Berthame 

Skema – Fizike e Thelluar 

Skema – Kimi Berthame – Varianti A 

Skema – Kimi e Thelluar – Varianti A

Skema – Matematike e thelluar – Varianti A

Skema – Ekonomi Berthame – Varianti A

Skema – Ekonomi e Thelluar

Skema – Teknologji Berthame 

Skema – Teknologji e Thelluar

Skemat e lendeve me zgjedhje: Qytetari, Sociologji, Filozofi, Psikologji 

Skema – Qytetari

Skema – Sociologji

Skema – Filozofi 

Skema – Psikologji 

Skemat e lendeve me zgjedhje:   Letersi, Histori, Histori Arti dhe Gjeografi (Berthame dhe te Thelluara)

Skema – Letersi e Thelluar

Skema – Histori Berthame – Varianti A

Skema – Histori e Thelluar 

Skema – Gjeografi Berthame – Varianti A

Skema – Gjeografi e Thelluar 

 

Shihni dhe

Aplikimet Raundi Dyte 2018

Procedurat e Aplikimit dhe Regjistrimit ne IAL, RAUNDI I DYTE, Viti akademik 2018 – 2019

Aplikimet Raundi DYTE 2018. Meposhte do te gjeni te listuar permbledhjen e informacioneve qe duhet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)