fbpx
E Fundit

Tag Archives: ushtrime me bashkesite

“Inekuacionet dhe Sistemet e Inekuacioneve” – Test Online me 10 Ushtrime

Inekuacionet dhe Sistemet e Inekuacioneve

Këto ushtrime përmbledhin zbatimin e të gjitha koncepteve të nevojshme që Maturantët duhet të dinë në lidhje me “Inekuacionet dhe Sistemet e Inekuacioneve”. Zgjidhini ushtrimet e mëposhtme dhe më pas kontrolloni përgjigjet tuaja me anë të plotësimit të testit online: Përgjigjet do t’ju korrigjohen në mënyrë automatike pasi të zgjidhni alternativat. 1. Bashkësia e zgjidhjes së inekuacionit $3 x+1<10$ është: …

Lexo më shumë »

“Ekuacionet dhe Sistemet e Ekuacioneve” – Test Online me 10 Ushtrime

Këto ushtrime përmbledhin zbatimin e të gjitha koncepteve të nevojshme që Maturantët duhet të dinë në lidhje me “Ekuacionet dhe Sistemet e Ekuacioneve”. Zgjidhini ushtrimet e mëposhtme dhe më pas kontrolloni përgjigjet tuaja me anë të plotësimit të testit online: Përgjigjet do t’ju korrigjohen në mënyrë automatike pasi të zgjidhni alternativat. 1. Zgjidhni ekuacionin $\frac{2+x}{3}-\frac{x-1}{6}=x+2$. Rrenjë e tij është: A) …

Lexo më shumë »

“Bashkësitë dhe Veprimet me Rrënjët” – Test Online me 14 Ushtrime

"Bashkësitë dhe Veprimet me Rrënjët" - Test Online me 14 Ushtrime

Këto ushtrime përmbledhin zbatimin e të gjitha koncepteve të nevojshme që Maturantët duhet të dinë në lidhje me “Bashkësitë dhe Veprimet me Rrënjët”. Zgjidhini ushtrimet e mëposhtme dhe më pas kontrolloni përgjigjet tuaja me anë të plotësimit të testit online: Përgjigjet do t’ju korrigjohen në mënyrë automatike pasi të zgjidhni alternativat. 1. Jepet bashkesia $A=\{x \in N / 2 \leq …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)