fbpx
E Fundit

Tag Archives: teste online

“Anglisht” – Teste Online nga Kurset e Maturës Shtetërore

Teste Online Anglisht

Këtu do të gjeni Teste Online të hartuara nga mësuese Nada në kursin e Anglishtes për Maturën Shtetërore të zhvilluar nga 12vite.com. Teste të tilla ju shërbejnë të testoni veten dhe t’i rikujtoni edhe një herë rregullat kryersore në këtë gjuhë. Përgjigjet do të shpjegohen në seancën e rradhës dhe ju do t’ju dërgohen me email pikët tuaja. **Testet do të …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)