fbpx
E Fundit

Tag Archives: pjeset qe jane hequr

Programet orientuese Matura Shtetërore Profesionale 2020 – Të rishikuara (Covid-19)

Programe orientuese Matura Shtetërore Profesionale 2020 (Covid-19)

Pandemia COVID-19 ka prekur çdo fushë të veprimtarisë njerëzore dhe të gjithëve na është dashur të përshtatemi me një ndryshim të papritur në mënyrën se si jetojmë. Ky ndryshim natyrisht ka përfshirë edhe arsimin. Prandaj, për t’u ardhur në ndihmë maturantëve, janë ka rishikuar Programet Orientuese, ku  janë hequr nga provimet e Maturës, njohuritë lëndore që janë zhvilluar gjatë mësimit …

Lexo më shumë »

Programet Orientuese, Të rishikuara pas COVID19 – Matura Shtetërore 2020

Programet e reja Orientuese, Të rishikuara pas COVID19 - Matura Shtetërore 2020

Pandemia COVID-19 ka prekur çdo fushë të veprimtarisë njerëzore dhe të gjithëve na është dashur të përshtatemi me një ndryshim të papritur në mënyrën se si jetojmë. Ky ndryshim natyrisht ka përfshirë edhe arsimin. Prandaj, për t’u ardhur në ndihmë maturantëve, (ASCAP) ka rishikuar Programet Orientuese, ku  janë hequr nga programi orientues, njohuritë lëndore që janë zhvilluar gjatë mësimit në …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)