fbpx
E Fundit

Tag Archives: matematike

Statistike – Projekt ne Matematike

Projekt ne matematike qe merret kryesisht me koncepte ne statistike. Ky projekt trajton problema matematike.

Tema e projektit: Shtatlartesia e klases X-2 Ky është një nga projektet më të thjeshta në statistikën matematike. Në statistikë, problema si këto janë të zakonshme dhe tepër të thjeshta. Këtu mund të mësoni të zgjidhni problema të tilla. Nëntemat e trajtuara: Mesorja Moda Mesi Mesatarja Amplituda Dispresioni Denduria relative Shmangia mesatare katrore Ky projekt është i përshtatshëm për nxënësit e …

Lexo më shumë »

Matematicienë të famshëm – Biografia – Projekt

Matematiciene te Famshem dhe biografia e tyre. Projekt ne lenden e historise dhe matematikes.

Tema e projektit: Matematicienë të famshëm Matematicienë të famshëm si Pitagora, Diofanti apo Gausi dhe biografia e tyre, janë shumë të rëndësishëm për zhvillimin e matematikës. Secili nga ata ka arritje të paçmueshme në fushën e matematikës. Këto arritje janë tepër të rëndësishme ditët e sotme dhe janë baza e krijimit të matematikës që ne njohim. Nëse ata nuk do të …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)