fbpx
E Fundit

Tag Archives: analize leterare

Lista e veprave + Analizat, Provimi i detyruar i Letërsisë | Matura Shtetërore 2019

Lista e veprave 2018

 Lista e veprave 2019. Ministria e Arsimit ka miratuar listën e veprave letrare të cilat mund të jenë pjesë e provimit të detyruar të “Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe” për Maturën e vitit 2019. Më poshtë janë listuar të gjitha veprat letrare sëbashku me analizat përkatëse. Mjafton të klikoni mbi një analizë dhe do të drejtoheni menjëherë në analizën qe kemi përgatitur …

Lexo më shumë »

Lista e veprave + Analizat, Provimi i detyruar i letërsisë, Matura 2018.

Lista e veprave 2018

 Ministria e Arsimit dhe Sportit ka miratuar listën e veprave letrare të cilat mund të jenë pjesë e provimit të detyruar të “Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe” për Maturën e vitit 2018. Më poshtë janë listuar të gjitha veprat letrare sëbashku me analizat përkatëse. Mjafton të klikoni mbi një analizë dhe do të drejtoheni menjëherë në analizën qe kemi përgatitur për …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)