fbpx
E Fundit

Tag Archives: Turizmi trevat Shqiptare projekt

Turizmi në trevat Shqiptare – Projekt në Qytetari

 Turizmi në trevat Shqiptare Turizmi bregdetar Përkatësisht turizmi pranë detit i përqendruar në perëndim të vendit dhe veçanërisht në Velipojë, Shën Gjin, Durrës, Vlorë, Rivierë dhe Sarandë, Ksamili është mese i frekuentuar. Këto qytete ofrojnë dhe një numër të madh shërbimesh, hotele dhe restorante, duke tërhequr vitet e fundit vëmendjen e turistëve të huaja. Durrësi: sot është qyteti port më i rëndësishëm i Shqipërisë si destinacion turistik. Në …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)