fbpx
E Fundit

Tag Archives: truri i madh

8. Sistemi nervor dhe ai hormonal | Biologjia për Maturën Shtetërore

Ky është një material shpjegues dhe ilustrues rreth temës:  “Sistemi nervor dhe ai hormonal”. ➯Kliko këtu për gjitha temat: Biologjia për Maturën Shtetërore. ➯Kliko këtu për të punuar me provimet ndër vite: Provimet ndër vite Biologji Përgatitur nga 12vite.com Nëntemat që trajtohen në këtë material: 8.1 Hormonet dhe sistemi hormonal 8.2 Sistemi nervor 8.3 Truri

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)