fbpx
E Fundit

Tag Archives: siperfaqe e ashper me ferkim

15. Ushtrime me zgjidhje | Teori, Formula dhe Ushtrime të Zgjidhura | Fizika për Maturën Shtetërore

15 ushtrime përmbledhëse të zgjidhura

USHTRIME ME ZGJIDHJE Ushtrimi 1: Një trup hidhet me shpejtësi fillestare 10m/s, në një sipërfaqe të ashpër ( $ \mu $ =0.2) a) Ç’rrugë bën trupi deri sa ndalon? b) Pas sa kohe ndalon trupi? Trupi kryen lëvizje drejtvizore njëtrajtësisht të ngadalësuar. Ushtrimi 2: Një trup hidhet me shpejtësi fillestare 20m/s në një sipërfaqe të ashpër ($ \mu $ =0.2). …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)