fbpx
E Fundit

Tag Archives: sapunët llojet perdorimi substanca projekt kimi

Sapunët – Projekt në Kimi

 Sapunët Çfarë janë sapunët? Sapunet jane kripera te acideve yndyrore te larta. Zakonisht sapunet jane kripera te metaleve alkalin (Na,K) te acideve te larta yndyrore. Llojet e sapunëve Lloji i sapunit qe prodhohet varet nga baza qe perdoret per sapunifikim. Sapunet ndahen ne dy lloje :Sapun i forte dhe sapun i bute. Sapuni i forte eshte kripe e natriumit …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)