fbpx
E Fundit

Tag Archives: qyteti fundit

Qyteti i Fundit – Petro Marko, Analize e vepres!

Petro Marko u lind me 25 nentor 1913 ne Dhermi (Vlore). Pasi kreu shkollen tregtare ne Vlore punoi mesues. Ne vitet 30 filloi te botoje poezi, tregime dhe publicistike ne gazeta dhe revista te ndryshme. Me 1937 shkon ne Luften Spanjas kunder fashizmit. Kur u kthye ne Shqiperi (1940), e burgosin italianet per veprimtari kunder fushizmit dhe, me vone e …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)