fbpx
E Fundit

Tag Archives: punë laboratori Biologji

Si krahasohen sistemet tretës tek kafshët – Biologji

 Tema e punes se laboratorit: Si krahasohen sistemet tretes tek kafshet. .. Ne kete punim do te gjeni objektivat e punes, mjetet, zhvillimin dhe perfundimin e punes. .. PERFUNDIMI I PUNES Pyetje  Cila nga kafshet ka sistemin tretes me te gjate? Po me te shkurter?  Cila nga kafshet ka apandesitin me te gjate? Po me te shkurter?  Koala eshte …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)