fbpx
E Fundit

Tag Archives: provimi filozofise 2017

Provimet ndër vite “Filozofi-Sociologji” (2014 – 2019) | Matura Shtetërore | 12Vite

Provimet "Filozofi-Sociologji" ndër vite (2010 – 2019) | Matura Shtetërore | 12Vite

Në këtë faqe do të gjeni provimet me zgjedhje të “Filozofi-Sociologji” ndër vite së bashku me skemat e vlerësimit. Të zhvillosh testet e viteve të mëparshme shërben si orientim për të kuptuar strukturën e provimit dhe për të testuar njohuritë. *Shpjegime: Në provimet e viteve te fundit do të shikoni këtë shënim “Nuk eshte publikuar nga MASR” kjo pasi që prej …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)