fbpx
E Fundit

Tag Archives: provimi anglishtes matura

Provimet e Anglishtes (B1/B2) ndër vite (2006 – 2019) | Matura Shtetërore – 12Vite

provimet e naglishtes nder vite

Në këtë faqe do të gjeni provimet e detyruara dhe me zgjedhje të “Anglishtes” ndër vite së bashku me skemat e vlerësimit që prej vitit 2006. Të zhvillosh testet e viteve të mëparshme shërben si orientim për të kuptuar strukturën e provimit dhe për të testuar njohuritë. *Shpjegime: Në provimet e disa viteve do të shikoni këtë shënim “Nuk eshte publikuar …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)