fbpx
E Fundit

Tag Archives: projekte per maturen

Politikat ekonomike të qeverisë për një ekonomi të stabilizuar

projekt ne ekonomi

   Ne kete projekt do te gjeni te dhena, statistika dhe grafike te cilet demostrojne ekonomine Shqiptare ne fusha te ndryshme. Pjese nga projekti: Ekonomia eshte  tërësia e marrëdhënieve në prodhim që i përgjigjet një shkalle të caktuar të zhvillimit të forcave prodhuese në një rend shoqëror.  Për të zhvilluar këtë temë projekti unë kam vendosur të marrë në shqyrtim Ekonominë e Shqipërisë. Pse pikerisht Shqipërinë? Sepse une mendoj se vendi ynë ka më shume nevoj për stabilizim dhe ne duhet …

Lexo më shumë »

Ask what you can do for your country – Ese ne Anglisht

Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.   ‘I don’t want to live in this country anymore. I have nothing to do here. This place is drowning. There are no opportunities for me to express myself. There are no activities that match my interests.’ I hear this complains every single day. I hear those at my …

Lexo më shumë »
12Vite.com

– Kursi i plotë i “Matematikës” me 50 orë mësimore video të regjistruara, nga 5000 LEK, ju e përfitoni për 3500 LEK për ditët e mbetura para vitit të ri shkollor! (së bashku me testet)